Ciutat

El sindicat de CCOO de l’Ajuntament, en contra de la cessió de la gestió tributària a la Diputació

Despatx Lluch

La secció sindical de Comissions Obreres (CCOO) de l’Ajuntament de Sabadell s’oposa a delegar la gestió tributària de Sabadell a la Diputació de Barcelona. Amb el canvi de règim, segons denuncia el sindicat, els treballadors municipals “veuran perjudicada la seva situació laboral perquè se’ls veta la valoració de treball i la promoció”, sota el comandament d’una altra administració. Adverteixen que cal negociar cada situació de forma individual, “contracte a contracte”, i sense que se suprimeixin llocs de treball.

Paral·lelament, el sindicat lamenta que els beneficis de la recaptació es paguin a la Diputació de Barcelona “per prestar un servei de competència municipal”. És per això que demanen que, amb els recursos econòmics disponibles, s’adquireixi un nou programari o es compri una nova llicència per gestionar els tributs. “La inversió quedaria amortitzada en poc temps si la comparem amb el que ens costa que ho faci la Diputació”, apunten.

Per altra banda, el sindicat reivindica que el servei directe que s’està prestant a la ciutadania “és de molta qualitat i amb la delegació de la Diputació això no es pot garantir”. A més, demanen que hi hagi una revaloració dels llocs de treball, perquè sostenen que els treballadors estan fent funcions de categoria superior.

Comentaris
To Top