Publicitat
EDITORIAL

Impossible mirar cap a una altra banda

En el límit que separa Can Llong de Cifuentes, un assentament il·legal en forma de construccions i horts arbitraris apareix com una disrupció anòmala entre dos barris. La zona es va començar a ocupar fa temps i l’efecte crida ha acabat derivant en un espai degradat. El problema no és actual, de fet s’arrossega des de fa anys –i mandats–, sense que cap actuació hagi servit per resoldre-ho.

Els veïns pateixen festes fins a altes hores de la matinada i denuncien moviments sospitosos. En aquest context, el Govern municipal ha iniciat les accions per desmantellar les construccions, col·locades sobre terrenys privats i també sobre solars que pertanyen a l’Ajuntament de Sabadell i a l’empresa pública Vimusa.

L’executiu ja ha fet els primers passos: ha notificat els responsables, ha indicat que tancarà els accessos viaris i que derivarà –si és necessari– les ocupacions als jutjats per poder recuperar un espai important per a la ciutat. Més de cinc hectàrees que poden servir –esperem– per a altres necessitats com l’habitatge o nous entorns verds.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top