Ciutat

Unes 400 persones demanen més recursos per a la sanitat pública

Entre 400 i 500 persones es van manifestar ahir dimecres des del Taulí fins a la plaça de Sant Roc, davant de l’Ajuntament, per reclamar més recursos per a la sanitat pública, sobretot per reforçar l’atenció primària.

La capçalera de la manifestació per la sanitat pública / LLUÍS FRANCO

Es tractava d’una protesta unitària entre la Federació d’Associacions Veïnals de Sabadell (FAVS), els sindicats CCOO, UGT, FTC-IAC, el comitè d’empresa del Parc Taulí, Marea Blanca i els iaioflautes. El diputat sabadellenc Joan Mena, dels comuns, i el politòleg Juan Carlos Monedero -un dels fundadors de Podem- també hi van donar suport presencialment.

La manifestació va arrencar al Taulí / LLUÍS FRANCO

La manifestació es va fer a tot Catalunya, i cada municipi hi afegia les seves reivindicacions particulars. En el cas de Sabadell es reclamava revertir les retallades, que tots els CAP mantinguin el servei de pediatria i no s’unifiqui en alguns com s’ha fet al nord de la ciutat, el retorn del servei de medicina al consultori local del Poblenou i que el Taulí recuperi la oncologia pediàtrica. Els manifestants també reclamen més atenció presencial als centres de salut i menys telefònica.

Monedero, el segon per l’esquerra, entrant a la plaça de Sant Roc / LLUÍS FRANCO

Comentaris
To Top