PATRIMONI DE SABADELL

Mirant el que ofereix la ciutat més enllà del riu

Tenir riu obre un gran ventall d’oportunitats en molts sentits, sobretot des del punt de vista natural i paisatgístic. També fotogràfic, com destaca el sabadellenc Xavier Gómez Busquets. En aquest cas, “volia mostrar una panoràmica important del Ripoll, la Salut, el cementiri i el Raval d’Amàlia”. Amb el Poblenou encara més al fons, ja que és un dels barris més a l’est de la ciutat.

La fotografia del rodal, de Xavier Gómez Busquets / CEDIDA

La imatge està feta des del darrere del Taulí, i feta expressament de tal manera que l’autor volia fer un petit joc amb els usuaris. “Tots aquests elements es veuen en petit, convidant la gent a buscar-los”, revela Gómez Busquets. Part del mèrit de la captura l’autor també l’atribueix al dia que feia, aquest diumenge passat: clar i assolellat, que accentuava les tonalitats verdes i blaves de la vegetació i el cel.

Publicitat
Comentaris
To Top