Ciutat

Beth connecta i apunta: “Tornaré per Festa Major”

Beth Rodergas, durant el concert d'aquest dijous / Lluís Franco

Si l’èxit absolut d’un concert és acabar amb tot el públic connectat i aplaudint a ritme dempeus, sens dubte Beth l’ha assolit aquest dijous a Sabadell davant de 150 localitats plenes a vessar. El concert de promoció del seu nou disc ‘Origen’ ha significat l’ocasió d’assaborir una harmonia treballada i penetrant, mil·limetrada per generar un viatge de melodies del que no voler sortir mai.

La cita a l’amfiteatre dels Jardinets de la Fundació 1859 Caixa Sabadell, en el marc del Festival Fresc, ha donat un context excepcional per a una màgia vocal única. Combinat amb un ambient distès, proper i relaxat, el concert de Beth ha desembocat en una connexió única amb el públic, que s’ha entregat a la bona sintonia entre la cantant i els seus dos músics: Pablo Garrido, a la guitarra rítmica, i la pianista sabadellenca Laura Andrés al teclat.

El concert per ‘Origen’ ha omplert l’amfiteatre dels Jardinets / Lluís Franco

El repertori de la de Súria ha inclòs especialment temes del seu nou àlbum, que combina cançons en castellà –Quiero repetir, No va–, català –Respira, Que tremolin els arbres– o anglès –Love the Music, Go inside–. Alguns dels temes, ha dit durant el concert, són produccions antigues que ha decidit recollir en aquest nou treball, com Vals o el mateix Love the Music, que ha significat el contrapunt més musicalment turbulent en un repertori per la resta ben lluminós. Altres cançons, però, eren propostes molt més recents, com Medicina o Go inside, creada durant la pandèmia.

La calor, que ha anat suavitzant-se de mica en mica, no ha dificultat ni una mica gaudir del camí que Beth ha proposat als sabadellencs, amb melodies que, com una petita barca, s’anaven endinsant suaument sobre la base ferma del piano d’Andrés. Una parella feta a mida, acompanyada per la guitarra d’un Garrido acústic, constant i infal·lible com a cirereta d’aquest pastís.

Ara bé, que no s’amoïnin els que no han pogut tastar-lo, perquè al final del concert, la mateixa Beth ho assegurava: tornaran a venir a Sabadell per la Festa Major d’enguany. Tot i que no ha anunciat data, serà l’oportunitat per reviure la màgia d’aquesta harmonia de ritmes contrastats pels sabadellencs amants del pop de Rodergas.

Beth ha encisat i ha convençut als Jardinets / Lluís Franco

Comentaris
To Top