Publicitat
ESPORTS

El Creu Alta Handbol Sabadell confia a seguir a Primera Nacional

El conjunt arlequinat espera fer gols a Primera Nacional la pròxima temporada / Ll. Franco

Perill relatiu. La permanència del Creu Alta Handbol Sabadell aconseguida a la pista podria veure’s compromesa ara als despatxos. Tot a conseqüència de la resolució del Comitè de Competició que ha decidit rectificar la sanció de 2 punts que va imposar a l’Handbol Palautordera per negar-se a jugar el partit contra l’OAR Gràcia per l’afectació de Covid19 a diversos jugadors de la seva plantilla. Ara, amb aquests 2 punts recuperats en suma un total de 17 i puja un lloc a la classificació en detriment de l’equip arlequinat que, amb 16, passar a ser penúltima i, per tant, ocuparia plaça de descens directe juntament amb l’Handbol Banyoles.

El Creu Alta Sabadell Handbol ha rebut la decisió amb sorpresa i estupefacció. “Ja estem preparant un recurs al Comitè d’Apel·lació perquè entenem que es produeix una clara adulteració del campionat. Quan faltaven quatre jornades ja teníem la permanència matemàtica assegurada i es va produir una lògica relaxació després d’una temporada molt intensa. Alguns jugadors amb problemes físics ja no van intervenir en aquestes últimes jornades, però ho haurien fet en cas de jugar-nos la vida”, explica el president del club arlequinat, Albert Bosch.

De totes maneres, també confia que no faci falta recórrer i la situació acabi amb una solució salomònica des de la Federació. Amb la reestructuració de la categoria, la pròxima temporada 21/22 es formaran grups de 16 equips i ara mateix es preveu que amb els ascensos i descensos quedin 14 clubs catalans. Si la Federació vol mantenir la composició amb totalitat d’equips catalans, sembla lògic que s’ofereixi al conjunt creualtenc mantenir la categoria. Seria estrany que completessin el grup 2 equips valencians o saragossans, o que divideixin els clubs catalans en dos grups diferents, un de zona llevantina i l’altre de zona nord-est.

El club arlequinat, amb Eloi Vila al capdavant de la direcció esportiva, està treballant per completar una plantilla per competir a Primera Nacional per segona temporada consecutiva i, de fet, la pròxima setmana està prevista la presentació del nou entrenador després de posar fi a l’etapa de Sergi Cifré. “El dimecres acaba el termini d’inscripció de clubs i llavors la Federació Espanyola haurà de prendre una decisió. Segons quina sigui, tirarem endavant el recurs o no”, subratlla el president Albert Bosch. Les previsions apunten a un ensurt burocràtic i el Creu Alta continuï sent equip de categoria estatal.

Publicitat
Comentaris
To Top