Ciutat

Ambient familiar en els dos dies de Festa Major d’Hostafrancs

Ahir a la tarda el pallasso sabadellenc Perico Nas de Mico va fer una actuació dirigida als infants a l'escola Catalunya de Sabadell / VICTÒRIA ROVIRA

La Festa Major d’Hostafrancs arriba al seu final després de dos dies intensos d’activitats al barri de Sabadell. Enguany, els organitzadors han optat per un format reduït, però la festivitat ha tingut molt bona rebuda per part dels veïns. L’ambient ha estat familiar i al llarg de divendres i ahir dissabte l’escola Catalunya s’ha omplert en cada una de les set activitats programades. Cal recordar que l’última Festa Major del barri va ser el 2019, ja que l’any passat no es va poder celebrar per les restriccions de la pandèmia.

Dit això, divendres, el grup Port Bó va cantar Haveneres a les deu de la nit i, entremig de l’actuació, el Mag Magèric va fer diversos trucs de màgia als assistents. Ahir a la tarda, va ser el torn dels Bastoners de Sabadell, l’animador infantil Jaume Barri i el pallasso sabadellenc Perico Nas de Mico. Més d’una cinquantena de persones van assistir a l’escola Catalunya per gaudir d’aquestes tres activitats, dirigides a les famílies d’Hostafrancs.

El pallasso mulla al públic amb una pistola d’aigua / VICTÒRIA ROVIRA

Pel que fa a la funció del pallasso, va servir per treure un somriure i riallades als assistents, sobretot als més petits. El Perico Nas de Mico va dur a terme una actuació plena de bromes i ximpleries, molt ben rebudes pel públic, amb qui va interactuar en tot moment. De fet, va mullar amb aigua als assistents més d’un cop i va requerir en repetides ocasions la col·laboració d’algun voluntari per fer encara més amena la seva funció.

També va realitzar un truc de màgia que va deixar bocabadats als infants. El pallasso va aconseguir fer desaparèixer un mocador vermell davant l’atenta mirada del públic i va fer que aparegués sota el barret d’un dels voluntaris. Per acabar, va llançar bombolles de sabó i va utilitzar un paraigua, amb una ampolla d’aigua oberta a sobre, per tornar a mullar als assistents.

El Perico Nas de Mico llança bombolles de sabó als assistents / VICTÒRIA ROVIRA

Més activitats l’any que ve

Finalment, a partir de quarts de deu de la nit, la Societat Coral Estrella Daurada, la Coral Violes i, després, la Banda de Música de Sabadell van posar punt final a una Festa Major d’Hostafrancs curta, però intensa. De cara a l’edició de l’any que ve s’espera que es pugui recuperar la tradicional botifarrada popular a la plaça de cal Jepó.

Comentaris
To Top