Ciutat

Baralla monumental al Parc Central del Vallès amb llançament d’ampolles als Mossos

Matinada de dissabte a diumenge. Dos grups de joves –més d’una desena, segons fonts consultades pel D.S.– van iniciar una forta discussió que va acabar amb una baralla a cops de puny al Parc Central del Vallès (Campoamor). La Policia Municipal i els Mossos d’Esquadra hi van intervenir per dissoldre l’aldarull i van procedir a desallotjar el parc, en el qual hi havia més d’un centenar de persones fent botellón.

La gran aglomeració es va produir a partir de la mitjanit. “Hi havia molta gent ocupant el parc. El soroll era insuportable”, asseguren fonts veïnals. La nit va passar dels crits i l’alcohol a un enfrontament entre els dos grups, que es van començar a increpar. Cap a les 3.30 h, els Mossos i la Policia Municipal van separar-los i van identificar dos dels responsables. Els protagonistes de la baralla tenien antecedents penals, segons asseguren fonts policials.

/ VICTÒRIA ROVIRA

L’incident més important es va produir tocades les 4 h. Els Mossos van iniciar el desallotjament del Parc Central. Segons testimonis presencials, entre 10 i 15 vehicles de la policia catalana es van situar al centre del parc per dissoldre els botellons. Una part important va marxar, però un grup més reduït va anar cap al carrer de Leonardo da Vinci.

Des d’allà, un grup va començar a moure contenidors i van intentar incendiar-ne un. A més, van llançar objectes contra la policia. L’impacte de les ampolles de vidre contra el terra va alarmar els veïns. Els Mossos van detenir un jove per un llançament contra un agent.

Publicitat
Comentaris
To Top