Ciutat

L’Ajuntament assumeix 260.000 euros de pèrdues del Gimnàs en tres anys

El ple municipal del mes de juliol aprovarà eixugar les pèrdues del Gimnàs municipal durant el 2020, un cost que arriba fins als 101.000 euros per a l’Ajuntament en l’any de la Covid. Precisament, l’equipament, que des del 2001 havia estat gestionat per l’empresa privada IGEsports a través d’una concessió, va ser objecte de debat a finals de l’any passat després que el Govern posés a sobre de la taula tancar-lo.

Però l’Ajuntament no només ha assumit pèrdues de l’any de la Covid. El 2018 el consistori va haver d’indemnitzar l’empresa IGEsports per pèrdues de 74.000 euros, segons han informat fonts municipals en aquest diari. L’any 2019, el cost del Gimnàs per a les arques municipals ja va ser de 84.000 euros. Tenint en compte que, a banda de la dotzena de treballadors, les instal·lacions tenen uns 400 abonats, en els darrers tres anys, s’han destinat en total uns 650 euros per a cada soci.

Gimnàs municipal de Sabadell / VICTÒRIA ROVIRA

Des de l’oposició, el possible tancament va generar molt rebuig. ERC, Crida i Ciutadans s’hi van oposar frontalment i van acabar sumant, també, el suport de Junts per Sabadell per no tancar les instal·lacions. Finalment, el Govern va arribar a un acord amb els abonats i treballadors i es va acordar el manteniment de les activitats dirigides a partir de principis d’any.

Comentaris
To Top