Ciutat

La Festa Major Creu de Barberà acaba amb un bany d’espurnes de les Bruixes del Nord

Les espurnes de la colla sabadellenca van enlluernar els veïns del barri que van assistir a l'actuació / LLUÍS FRANCO

La Festa Major de la Creu de Barberà van tancar ahir al vespre el teló amb un bany d’espurnes de les Bruixes del Nord, després de tres dies frenètics d’activitats al barri del sud de Sabadell. Prop d’un centenar de persones, algunes assegudes i d’altres dretes, van assistir a l’actuació de la colla sabadellenca a l’avinguda de Barberà, que va durar uns 25 minuts aproximadament. El foc i els elements pirotècnics, acompanyats sempre de percussió, van ser els protagonistes de la jornada.

L’espectacle va començar a quarts d’onze de la nit i el fum del foc ja ocupava tot el carrer. Tot era calma fins que els tambors van començar a ressonar per acompanyar els balls de les bruixes. Els petards i alguns sorolls estridents també van tenir un paper important a la festa. La majoria d’espectadors preferien mantenir certa distància amb el foc, però d’altres no tenien problemes en acostar-s’hi dins dels límits permesos. Un cop va acabar l’actuació, el públic va dedicar forts aplaudiments a la colla sabadellenca.

Les Bruixes del Nord, en un moment de l’espectacle / LLUÍS FRANCO

La fira d’atraccions, el principal reclam

D’altra banda, al llarg dels tres dies de Festa Major del barri es van celebrar més de quinze activitats en total. Així i tot, el principal reclam pels veïns i veïnes de la Creu de Barberà va ser la fira d’atraccions. Multitud de famílies s’hi van apropar per gaudir de l’ambient festiu. Molts infants, acompanyats pels seus pares, pujaven al tren de la bruixa, saltaven en els llits elàstics i, finalment, provaven un cotó fluix de sucre.

Així mateix, també hi va haver una bona participació en les activitats organitzades. Per exemple, el pregó de dissabte passat va aplegar gairebé una cinquantena de persones a la plaça de la Creu de Barberà. Tres sanitaris que treballen al Cap Sud, centre sanitari que acull els veïns del barri,  van ser els pregoners.

La fira d’atraccions, principal reclam a la Festa Major Creu de Barberà

Comentaris
To Top