Publicitat
Vallès

Els alcaldes de la comarca veuen "impossible" fer complir les noves mesures per frenar la Covid

El president del Consell Comarcal del Vallès Occidental, Ignasi Giménez, i els alcaldes de Sabadell i Terrassa, Marta Farrés i Jordi Ballart, en el Consell d'Alcaldies / ACN

El Consell d'Alcaldies del Vallès Occidental denuncien "la impossibilitat del món local de donar compliment a les noves mesures de la Generalitat" per frenar els contagis de Covid-19. En una declaració feta després de la reunió d'aquest dimarts, els edils manifesten la necessitat de tenir criteris "clars i únics" pel que fa a la suspensió d'activitats culturals i associatives, així com sobre el tancament de parcs i espais públics, i creuen que "les mesures plantejades a dia d'avui no són suficients per atendre la situació epidemiològica que vivim".

De la mateixa manera, demanen que es reforci l'atenció primària donada la "situació de tensió important", i una major coordinació dels departaments del Govern a l'hora de prendre decisions.

En el comunicat, els alcaldes i alcaldesses també reivindiquen la importància del món local per poder pactar les mesures en què es veuran implicades les corporacions. "El món local està per col·laborar i per treballar conjuntament amb l'autoritat sanitària competent, que en aquest cas és la Generalitat", assenyala el text.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top