Ciutat

Preocupació entre els sabadellencs per l’augment de contagis de Covid-19

L’explosió de contagis per Covid-19 a Catalunya en les últimes setmanes ha posat en alerta la ciutadania. Què opinen els sabadellencs de la situació? Enduririen encara més les restriccions?

Marc i Àlex:“La situació s’ha escapat de les mans”

Al Marc i l’Àlex, veïns de Sabadell, els preocupa aquesta situació i admeten que són els joves, el col·lectiu del qual formen part, els principals culpables. “Som els únics que no estem vacunats, però molts de nosaltres a vegades oblidem que hi ha una pandèmia. La situació se’ns ha escapat de les mans”, assevera el Marc. L’Àlex afegeix que cal més “consciència col·lectiva”.

Enric: “Soc partidari d’endurir les restriccions”

Per la seva banda, l’Enric també està preocupat per la virulència de la cinquena onada. Per fer-hi front, és partidari d’endurir les restriccions per reduir els contagis. “La gent es pensa que la pandèmia s’ha acabat. No em sorprèn que estiguem com estem”, etziba. De fet, l’Enric secunda la seva opinió amb la dada que el 40% dels positius o contactes de positius no fan la quarantena obligatòria. “És una broma de mal gust i una irresponsabilitat enorme. Ja no em sorprèn res”, finalitza.

Mari Carmen i Ainoa: “Tenim angoixa per saber si farem vacances o no”

La Mari Carmen i l’Ainhoa prefereixen ser optimistes i creuen que la vacunació ajudarà a controlar l’augment de contagis actual. Així i tot, la Mari Carmen reconeix que unes noves restriccions aviat són inevitables. “Amb la cinquena onada actual tenim angoixa per saber si farem vacances o no. Ho necessitem després d’un any molt dur”, afegeix l’Ainhoa. De fet, ella té previst viatjar a Albània a l’agost. “Creu-ho els dits per poder-hi anar. Seria una manera de no pensar en la pandèmia i desconnectar”, afirma.

Comentaris
To Top