Publicitat
ESPORTS

OAR Gràcia i Creu Alta Sabadell s'enfrontaran a la setena jornada

Una imatge del derbi de la temporada anterior / Ll. Franco

Els equips d'handbol sabadellencs de categoria nacional ja coneixen el calendari de competició de la propera temporada 21-22 després del sorteig celebrat a les dependències de la Federació Espanyola. A la Divisió Plata femenina l'OAR Gràcia debutarà rebent el Sant Joan Despí el 18 o 19 de setembre. Una setmana més tard, a la Nacional masculina, Creu Alta Sabadell i OAR Gràcia també jugaran a casa el partit inaugural de la lliga contra Sant Joan Despí i Mataró respectivament. El primer derbi de la temporada es veurà a la setena jornada, el 7 de novembre, a la pista del carrer Boccaccio i si no passa res estrany, amb públic a les graderies. L'any passat es va haver de disputar a porta tancada per la pandèmia.

Des que va finalitzar la competició el degoteig de notícies en relació amb els moviments a les plantilles per encarar el nou curs amb garanties no han cessat. Han estat nombrosos els anuncis de fitxatges i baixes en els diferents equips, fins al punt que alguns dels quals experimentaran una forta renovació. En aquest aspecte el Creu Alta Sabadell de moment no s'ha mostrat gaire actiu ja que, fins ara, només ha fet saber les baixes del tècnic Sergi Cifré i la del lateral Martí Palet. La pròxima setmana donarà a conèixer de manera oficial qui serà el nou responsable tècnic de l'equip i els jugadors amb què afrontarà la temporada.

L'OAR Gràcia, en canvi, fa dies que ho té tot pràcticament lligat encara que manté la porta oberta a la incorporació d'algun possible reforç. Recordem que en l'equip femení Carol Carmona tindrà les cares noves d'Alba Martín i Paula Martín (La Roca) i Andrea Jara (Mataró) a més de recuperar les lesionades Jana Garcia i Clara Correro. Tot plegat, una plantilla més nombrosa i compensada per a un any de transició, ja que la Divisió Plata s'equipararà a la masculina la temporada 22-23 i passarà de quatre grups a un de sol.

En l'equip masculí que continuarà dirigint Cesc Borrell primen els retorns de Guillem Correro, Dani Peiró i Marçal Pineda a la disciplina verd-i-blanca, que guanyarà joventut amb la incorporació del porter Pau Hernàndez i el central Sergio Àlvarez. Les baixes anunciades són Aniol Picola i Sergi Laliga que han fitxat pel Sant Cugat.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top