Publicitat
El teu defensor

El teu defensor: “Al parc infantil no hi ha ombra”

EL TEU DEFENSOR

La sabadellenca Mercè Costa denuncia que quan fa un sol espatarrant no pot anar al parc amb els nets: “Tot crema”. 

A l'estiu és "impossible" jugar al parc de davant del Taulí

Acabat el curs escolar, les visites al parc permeten als infants gaudir d’espais de joc i d’oci. Per exemple, la sabadellenca Mercè Costa porta els seus nets d’onze mesos i quatre anys a la zona infantil del Parc Taulí, però lamenta que “tant al sorral com a la zona de jocs, a l’estiu és impossible estar-hi perquè no hi ha ni una mica d’ombra”.

Fa calor i a part “els elements de joc són metàl·lics i tot crema”. Malgrat això, la sabadellenca valora positivament tots els elements de l’àrea de joc, també la seva accessibilitat, i si hi pogués afegir alguna cosa, apostaria per una altra font.

Costa creu que en general en aquesta àrea falten zones de joc. En el cas de la del Taulí, aquesta és la més gran, però també n’hi ha una altra més petita a tocar de la Torre de l’Aigua. La sabadellenca apunta que per la zona del Centre, que és la que coneix més, “falten zones de joc per als nens”.

La de la plaça de les Dones del Tèxtil (abans alcalde Marcet), la troba petita i assegura que en segons quin moment del dia també hi dona el sol d’una forma que fa difícil estar-hi per als petits que gaudeixen o els grans mentre els esperen.

La plaça que aquesta sabadellenca creu que té més ombra al barri del Centre és la de la plaça de Fidela Renom, davant de l’Ajuntament. “És l’única que té ombra”, celebra, però és clar, això ho saben moltes famílies, és al rovell de l’ou i sovint està plena. “Queda petita”, resumeix Mercè Costa.

Els tècnics municipals estudiaran diferents possibilitats perquè hi hagi ombra. L’opció de plantar arbres és sobre la taula

Els tècnics de l’Ajuntament de Sabadell estudiaran diferents opcions possibles per incrementar l’ombra d’aquest parc infantil que està a tocar de l’esplanada del Parc Taulí. Fonts municipals recorden que ben a prop hi ha una altra àrea de jocs infantils amb ombra, però tot i això “estudiarem opcions per intentar plantar arbrat”.

Les possibles actuacions que es facin no seran fàcils perquè cal tenir en compte que sota la zona infantil hi ha el pàrquing soterrani dels usuaris que visiten la corporació sanitària. “L’aparcament del Taulí sempre ha limitat aquesta qüestió”, assenyalen les mateixes fonts. Una situació idèntica a l’arxiconeguda situació en què es troba el passeig de la Plaça Major.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top