Publicitat
Ciutat

Sabadell reactiva el procés per rehabilitar la masia de Ca n'Oriac

La rehabilitació de la masia de Ca n'Oriac torna a estar més a prop després que el Govern ha adjudicat el concurs de projectes per aconseguir-ho. La proposta es diu 'Una Nova Era' i té un import de pràcticament 172.000 euros.

La masia de Ca n'Oriac, al carrer de la Mola, aquest dilluns / LLUÍS FRANCO

El maig del 2019 el quadripartit va posar en marxa aquest concurs per fer el projecte de rehabilitació de la masia. Passat el canvi de govern pocs mesos després, i amb la pandèmia per enmig, la unió temporal d'empreses (UTE) Brito Ferraz, Albert - Silva Dias Arquitectos, Ltd - Ava Studio, SCP ha guanyat la convocatòria.

La regidora d'Urbanisme, Mar Molina, subratlla que "la idea és rehabilitar-la, no deixar que caigui i fer que hi passin coses". El consistori vol que la masia es converteixi en un equipament associatiu i social d'acord amb les necessitats expressades pels veïns i les entitats.

Ara, els arquitectes han de redactar el projecte bàsic de rehabilitació, el projecte executiu, l'estudi de seguretat i salut i s'encarregaran de la direcció d'obres. El jurat del concurs l'han format un equip multidisciplinar format per tècnics municipals, arquitectes designats pel Col·legi d’Arquitectes (COAC), dos representants veïnals i presidit pel regidor del districte, Manuel Robles.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top