Ciutat

Espectacular actuació dels AVA de Sabadell a l'incendi de Llançà

L'aeronau dirigint-se al mar per carregar / D.S.

Diversos Avions de Vigilància i Atac (AVA) amb base a l'Aeroport de Sabadell van tenir un paper cabdal en l'extinció de l'incendi de Llançà (Alt Empordà), que durant més de 48 hores va cremar més de 400 hectàrees al voltant del parc natural del Cap de Creus.

La perícia del pilot Ignasi Gutiérrez així ho demostra després de compartir un vídeo on es pot veure el circuit d'una de les aeronaus amb base a Sabadell. Al vídeo es pot veure des del moment de carregar aigua davant d'Empuriabrava fins que la llença sobre la zona en flames.

L'Aeroport de Sabadell és la base dels diversos cossos d'emergències de Catalunya, on Mossos d'Esquadra, Bombers de la Generalitat i Agents Rurals, entre d'altres, tenen les aeronaus i helicòpters. Aquest fet s'explica per l'enclavament de l'aeròdrom, que a més, ajuda a descongestionar l'Aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top