Publicitat
Ciutat

L’Ajuntament de Sabadell rebrà institucionalment Carme Forcadell

Carme Forcadell, rebuda popularment a la plaça de Sant Roc /VICTÒRIA ROVIRA

Ja hi ha data per a la rebuda institucional de Sabadell a l’expresidenta sabadellenca del Parlament, Carme Forcadell. L’Ajuntament li obrirà les portes el divendres 23 de juliol, a les 11h.

Forcadell, qui ja va ser rebuda popularment per mig miler de persones a la plaça de Sant Roc després de ser indultada, ha estat convidada institucionalment pels partits independentistes de la ciutat. ERC, Crida i Junts per Sabadell van presentar una moció a la Junta de Portaveus fa una setmana. Gràcies al vot favorable de Podem a la iniciativa, es podrà celebrar l’acte protocolari. En canvi, PSC i Ciutadans hi van votar en contra.

Forcadell, exregidora municipal del 2003 al 2007 i veïna de la ciutat, està en llibertat des del 23 de juny, després de 1.189 dies de condemna a Wad-Ras. L’indult als 11 anys i mig de presó per sedició va posar a sobre la taula que l’Ajuntament la rebés institucionalment.

Publicitat
Comentaris
To Top