Vallès

VÍDEO: Un motorista perd 10 punts del carnet per conducció temerària

L’helicòpter del Servei Català de Trànsit va enxampar el passat 26 de juny un motorista conduint de forma temerària en un tram de la C-59, a l’entrada de Palau-solità i Plegamans. Aquesta negligència li ha suposat al motorista 900 euros de multa i la pèrdua de 10 punts del carnet de conduir.

A continuació, es pot veure el vídeo en el qual el motorista condueix de manera temerària avançant diversos vehicles traspassant la línia contínua:

A més, a l’arribada a la rotonda, que es troba a l’entrada del municipi vallesà, un agent dels Mossos d’Esquadra, plantat en una de les sortides de la rotonda, l’ordena que s’aturi, però l’obvia i accelera la marxa.

Per tot plegat, tal com ha detallat el Servei Català de Trànsit, se l’ha sancionat amb 500 euros per conducció temerària, 200 per desobeir l’autoritat i uns altres 200 per traspassar la línia contínua. Per als dos primers fets ha perdut sis punts i pel tercer, quatre punts més.

Comentaris
To Top