ESPORTS

Jacobo González, el primer en reforçar l'atac del CE Sabadell

Jacobo González arriba provinent del CD Tenerife

El Centre d'Esports Sabadell ha fet oficial l'arribada de Jacobo González, el vuitè fitxatge fins el dia d'avui. L'extrem dret, que arriba provinent del CD Tenerife, es converteix en el primer reforç per a l'atac arlequinat de cara a la temporada 21-22.

Nascut a Madrid l'any 1997, González és un jugador format a 'La Fábrica' del Reial Madrid, quan va arribar-hi amb disset anys. Després de passar per diverses categories inferiors, l'estiu del 2016 el filial de l'Alcorcón el va incorporar a les seves files. L'experiència a Santo Domingo no va ser del tot profitosa i el gener del 2017 va marxar cedit al Rayo Majadahonda. Un cop finalitzada la cessió, González va comprometre's amb el Villanovense, de la Segona Divisió B, on va marcar vuit gols en 31 participacions. No va ser fins a la següent temporada, i ja a les files del Celta de Vigo B, que Jacobo González va tenir un paper determinant: vuit gols en 43 partits i diverses convocatòries amb el primer equip. En dues d'elles, davant RCD Espanyol i FC Barcelona, l'extrem arlequinat va jugar 83 minuts.

Publicitat

L'estiu del 2020, el CD Tenerife es va fixar en el jove jugador madrileny, però les lesions van condicionar el seu rendiment a l'Heliodoro Rodríguez López. Ara, a Sabadell, espera recuperar les bones sensacions viscudes a Vigo i ser un jugador important en l'esquema d'Antonio Hidalgo.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top