Publicitat
Ciutat

Flashy Ice Cream serà cap de cartell al Cultura Fest SBD

Cultura Fest SBD avança com s’articularà la segona edició del festival, que serà a la tardor, concretament el cap de setmana del 8, 9 i 10 octubre. S’ha confirmat que serà acollit al Pati del Casal Pere Quart, en què participaran artistes sabadellencs, de quilòmetre zero. És el cas del grup Flashy Ice Cream, cap de cartell i encarregat de donar pas a l’obertura del festival. També hi actuarà una altra cara coneguda de la ciutat: Jordi Sarabia. Enguany, el jove ha llançat el seu primer disc, anomenat No me da la vida.

A diferència de l’edició anterior, a més de concerts, s’oferiran espectacles a l’auditori del mateix Casal. A hores d’ara, a la programació hi ha confirmada la jove companyia emergent Interraïl. “Volem potenciar els artistes locals i articular el festival d’una forma cooperativa, amb suport i confiança”, manifesta el coordinador del festival, Sergi González. En aquesta línia, el regidor de cultura, Carles de la Rosa, assegura: “Confiem en els joves amb potencial. Hem d’aconseguir vincular-los amb el teixit cultural de la ciutat”.

Pel que fa a les entrades, tot i que encara no hi ha una tarifa definida, els organitzadors han avançat que hi haurà un preu mínim “molt assequible”. També hi haurà l’opció de poder pagar una mica més, fet que aportarà certs avantatges, com per exemple, un seient més bo, i per tant, una visibilitat òptima de les actuacions. Tot i això, el públic de totes les funcions haurà de mantenir-se assegut, respectant les mesures de sanitat establertes: ús de mascareta i distàncies de seguretat.

D’altra banda, González valora de forma molt positiva la primera edició: “Ens vam estrenar fa un any de forma presencial, a la Casa Duran. Va tenir molt d’èxit”. Així mateix, tots els trets apunten que Cultura Fest SBD agafa molta embranzida i més consolidació. Així doncs, des de l’organització han remarcat que cada edició serà més gran i més potent: “Cal créixer, però els recursos no són els que voldríem. Per això, l’any que ve encara ho farem més gran”, apunta un dels membres, Miquel Ribes. Tot i això, a mesura que es consolidi més informació i a la programació es confirmin més grups, ho anunciaran a través del seu usuari d’Instagram.

CULTURA I CONFINAMENT
Cultura Fest SBD és una idea que sorgeix del confinament, neix amb la voluntat de construir un espai per a artistes sabadellencs, a més de potenciar la cultura de la ciutat. La iniciativa prové d’Instagram, que durant el confinament va programar concerts en línia des de les respectives cases dels artistes.

Publicitat
Comentaris
To Top