CASTELLAR

La Festa Major de Castellar, envoltada d’incertesa: el programa es coneixerà el 30 d’agost

Hi haurà Festa Major de Castellar del Vallès, del 10 al 13 de setembre. El programa d’activitats, de fet, ja està definit. Però s’haurà d’esperar fins al 30 d’agost per conèixer-lo.

Per prudència davant de l’evolució de la situació epidemiològica, l’Ajuntament del municipi ha decidit esperar-se a presentar els detalls de la celebració. És la mateixa decisió que s’ha pres per a la Festa Major de Sabadell. Principalment, és el format final de la celebració el que estarà en suspens fins a finals d’agost.

El públic, assegut

Ara bé, hi ha uns quants detalls, previsibles, que la regidoria de Cultura ja ha avançat: no hi haurà activitats que comportin grans concentracions de gent i s’hauran de cenyir a la normativa dictada pel Procicat. El format amb què fins ara s’han celebrat els concerts de Vilabarraques, per tant, no entraria dins de les previsions. “Tots els actes seran amb públic assegut i adequats a l’horari que estigui permès”, expressa la regidora de Cultura, Joana Borrego.

“Serem cautelosos i prudents i per això hem decidit esperar fins a finals d’agost, a veure com evolucionen les dades d’aquesta cinquena onada, per poder explicar detalladament com serà la Festa Major”, afegeix Borrego.

La Festa de Can Font i Ca n’Avellaneda, d’altra banda, s’ha traslladat al darrer cap de setmana d’agost. La revetlla de Sant Jaume es va haver de suspendre.

L’únic acte que ara per ara s’ha donat a conèixer és l’atorgament de la Medalla de la Vila a les comunitats educativa i sanitària, que tindrà lloc el dijous 9 de setembre. 

Comentaris
To Top