Publicitat
Ciutat

Jesús Viñas, nou president del Consell Escolar de Catalunya

Viñas, a la seu d’Educació de la comarca a Sabadell / V. Rovira
[Laura Massallé]

Jesús Viñas Cirera serà el nou president del Consell Escolar de Catalunya (CEC). El Govern de la Generalitat de Catalunya ha nomenat el fins ara director de la delegació d’Educació al Vallès Occidental com a nou membre de la permanent del consell en qualitat de personalitat de prestigi en el camp de l’educació.

Ha estat el conseller d’Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, qui li ha delegat la presidència de l’organisme. Viñas substitueix així Anna Simó, que havia estat presidenta del CEC des de l’any 2018, un càrrec que és honorífic i sense retribució.

Fins fa poc, l’egarenc ostentava el càrrec de director dels Serveis Territorials d’Educació al Vallès Occidental. Hi havia accedit el 2018 rellevant Carme Vigués. Amb el canvi de conseller, Viñas va ser substituït fa unes setmanes per Maite Fons.

Llicenciat en Psicologia i Màster en Avaluació de centres educatius, Viñas ha estat docent d’educació primària i secundària. Entre les tasques educatives que ha dut a terme, hi ha la d’inspector, cap de Serveis de Coordinadors de Serveis Educatius, i formador en Gestió directiva, avaluació, comunicació i resolució de conflictes. Vinculat als Moviments de Renovació Pedagògica, Viñas és soci fundador de l’Associació de mestres Alexandre Galí de Terrassa.

Publicitat
Comentaris
To Top