ESPORTS

Mohamed Ezzarfani és el nou fitxatge del CE Sabadell

Mohamed Ezzarfani amb la samarreta del RCD Espanyol | RCD Espanyol

És oficial. El CE Sabadell ja té el seu golejador de renom. Es tracta de l’extrem marroquí de vint-i-tres anys, Mohamed Ezzarfani, qui ha realitzat una gran campanya aquesta última temporada en el CD Mirandés, on ha estat a préstec i ha disputat un total de 27 partits en LaLiga Smartbank i ha anotat 3 gols.
Fa dies que l’operació s’ha vingut desbloquejant i, finalment, el Centre d’Esports Sabadell i el RCD Espanyol, han arribat a un acord perquè l’atacant es posi als ordes d’Antonio Hidalgo com més aviat millor i comenci a sumar positivament en el conjunt arlequinat.
Els inicis del davanter han estat en el CF Badalona durant la temporada 2016-17, en Segona Divisió B. Un any després, el marroquí ha estat part del filial del FC Barcelona on ha romàs durant una temporada i ha sortit cedit a l’Hèrcules CF. Posteriorment, el davanter ha format part del filial del RCD Espanyol en la temporada 19-20, on la gran part dels minuts l’ha disputat en Segona Divisió B, en la qual ha sumat 13 gols i 2 assistències en 25 partits. En aquest mateix curs ha pogut ser part en diferents ocasions del primer equip, disputant partits d’Europa League i Copa del Rei. En la 20-21 ha tingut l’oportunitat de jugar en el CD Mirandés fins al dia d’avui, que s’incorpora al Centre d’Esports.
Ezzarfani es caracteritza per ser un jugador molt vertical, que pot jugar per totes dues bandes i fins i tot com a davanter centre. És una peça ofensiva amb molta agilitat i gran capacitat de sorprendre els rivals a l’hora d’encarar i buscar el gol. No hi ha dubtes que podria ser determinant en l’esquema d’Hidalgo.

Comentaris
To Top