Ciutat

Zoom: El ‘making-of’ del Lleó

És una obra d’art creada pel terrassenc Jordi Grau i Martí, del Taller el Drac Petit, des d’on s’ha deixat la pell per aconseguir aquesta figura tan realista. El Lleó de Sabadell fa dos metres d’alçada i està pensat per participar en les diferents festes de la ciutat, com va ser el passat 10 de juliol en la presentació de l’Àliga de Sabadell, una altra incorporació del bestiari festiu de la ciutat. El pelut està fet de vidre i fusta i s’inspira en un esbós del dibuixant sabadellenc Oriol Llobet i en el seu padrí: el Lleó de Barcelona. Està pensat perquè el porti una sola persona, tot i que pesa 25 kg.

/ MIREIA COMAS

/ MIREIA COMAS

/ MIREIA COMAS

/ MIREIA COMAS

/ MIREIA COMAS

/ MIREIA COMAS

/ MIREIA COMAS

/ MIREIA COMAS

/ MIREIA COMAS

Comentaris
To Top