Publicitat
BARBERÀ

Nodus Barberà rep una distinció pel seu compromís amb la sostenibilitat turística

El Centre de Negocis Nodus és un equipament municipal que allotja empreses / CEDIDA

El Centre de Negocis Nodus  Barberà i l’Hotel Campanile han estat els dos equipaments del municipi vallesà distingits amb el segell Biosphere pel seu compromís amb el medi ambient i la sostenibilitat. D’una banda, el Nodus Barberà es distingeix com a destinació de turisme de negoci, mentre que l’hotel ho fa com a destinació turística.

Segell Biosphere

El segell Biosphere és un distintiu impulsat per la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona que reconeix les empreses, serveis i destinacions que mostren un compromís amb la sostenibilitat i compleixen els requisits del seu manual de bones pràctiques. El segell s’ha creat per garantir la qualitat i la sostenibilitat dels serveis turístics, basat en els 17 objectius de Desenvolupament Sostenible de Nacions Unides integrats en l’Agenda 2030.

Amb el segell Biosphere, el Centre de Negocis Nodus Barberà i l’Hotel Campanile passen a ser considerats emplaçaments de negoci respectuosos amb l’entorn, ambientalment sostenibles i socialment inclusius.

Dit això, cal explicar que el Nodus Barberà és un equipament municipal destinat a la promoció econòmica de la ciutat i allotja empreses i start-ups, i forma part de la xarxa de destinacions de turisme de negocis responsable i sostenible del Vallès Occidental. La direcció del centre ha aconseguit reinventar el negoci.

Publicitat
Comentaris
To Top