Publicitat
Ciutat

Una carpa al Taulí vacuna sense cita prèvia els majors de 40 anys

El Parc Taulí, en una imatge d'arxiu / LLUÍS FRANCO

Salut obrirà una carpa a l'entrada principal de l'edifici del Parc Taulí perquè les persones que tinguin 40 anys o més es vacunin contra la Covid sense cita prèvia i amb una única dosi. Hi haurà tres dates disponibles per a fer-ho, des de les 8 h fins a les 14 h: el 25 d'agost i l'1 i el 8 de setembre.

Per a rebre la vacuna, l'únic document necessari serà la targeta sanitària individual o el document d'identificació (DNI, passaport o NIE). El Departament sosté que amb aquesta mesura vol facilitar que la tornada als llocs de treball al setembre es faci amb la màxima cobertura possible.

Paral·lelament, el portal de Salut per a demanar cita per a rebre la vacuna continua obert. Es pot sol·licitar hora per a rebre la vacuna a partir dels 12 anys.

Dos de cada tres sabadellencs, vacunats

Un 66% dels sabadellencs ja han rebut la pauta completa de la vacuna. És a dir, dos de cada tres. Per altra banda, a Sabadell hi ha un 78% de persones que han rebut la primera dosi i esperen la segona.

Entre el col·lectiu dels 12 als 15 anys, que es va començar a vacunar massivament a principis d'agost, s'ha arribat al 50,3% de les primeres dosis aquest dimecres. Amb la pauta completa, però, el percentatge és mínim, d'un 5,4%.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top