Publicitat
Ciutat

Ciutadans demana més pes de Sabadell a la Volta Ciclista

/ LLUÍS FRANCO

Ciutadans vol que Sabadell aculli la sortida o l’arribada d’una de les etapes de la Volta Ciclista a Catalunya o de la Vuelta a Espanya. El grup municipal demanarà al govern que treballi perquè això sigui possible, a la pròxima Junta de Portaveus.

El portaveu del partit, Adrián Hernández, ha defensat que “la nostra ciutat compta amb una llarga tradició ciclista” i ha recordat que “tenim una entitat com la Unió Ciclista Sabadell que l’any 2022 celebrarà el seu centenari i que ja ha demanat públicament que la nostra ciutat es mereix apostar per aquest esdeveniment”.

Per a Hernández, “Sabadell ja ha demostrat més d’una vegada que està preparada per acollir activitats esportives de primer ordre” i en el cas concret del ciclisme, continua el portaveu, “ja fa molts anys que no acollim l’arribada o sortida d’una etapa d’aquestes Voltes i estem perdent una oportunitat més de promoció turística, hotelera, comercial i imatge per a la ciutat”.

Per últim, el portaveu municipal ha recordat l’orgull de tenir un ciclista professional sabadellenc com David de la Cruz, que actualment participa en la Vuelta Ciclista a España: “Acollir aquest esdeveniment a la seva ciutat seria un magnífic homenatge a la seva trajectòria i a les seves aspiracions en el futur”.

Publicitat
Comentaris
To Top