Ciutat

La construcció es reactiva a la Serra

El barri de la Serra d’en Camaró, al sector de Can Feu, tindrà un nou impuls amb la promoció de 54 habitatges que ha començat a construir la promotora Aedas Homes. La previsió és que els nous inquilins entrin a viure als habitatges a partir del febrer del 2023. El projecte posa fi a un període de com a mínim 13 anys en què el solar ha estat buit, de manera que es produirà un canvi d’imatge que reactivarà la zona.

El solar on es construeixen els habitatges, amb el Tennis a l’esquerra i l’Eix Macià al fons / LLUÍS FRANCO

La immobiliària ha començat recentment les obres fent el forat per als fonaments i l’aparcament. En concret seran dos edificis, que s’aixecaran en un solar d’uns 2.500 metres quadrats entre els carrers de Ciceró i Virgili, a la banda sud del Club Tennis Sabadell.

Vistes

Un dels principals punts forts de la zona és que es troba en un pendent que li permet tenir bones vistes de la zona central i de l’est del municipi. Tanmateix, ben a prop hi ha l’escola Catalunya i l’institut Vallès, així com el parc de Catalunya i l’Eix Macià. Espais, com el barri, que guanyaran fins a 160 veïns tenint en compte que de mitjana a Catalunya a cada llar hi viuen entre dues i tres persones.

Els nous pisos estaran ubicats a cinc minuts caminant de l’Eix Macià i a uns vint de la plaça de Sant Roc, al Centre. Tindran dos o tres dormitoris, terrassa pròpia i piscina, solàrium i zones enjardinades comunitàries. El seu preu parteix dels 223.000 euros. “Amb aquesta promoció posem al mercat una oferta adaptada a les necessitats del client”, destaca la gerent de Promocions d’Aedas Homes a Catalunya, Marta Balaguer. La promotora orienta els pisos a vendre’ls a famílies que vulguin una casa que s’adapti millor a les seves necessitats, parelles joves que busquen una primera llar o fins i tot persones que visquin soles.

Des de la immobiliària posen l’accent en el disseny dels habitatges, “molt modern i funcional”. I Balaguer subratlla que “els  clients estan valorant molt aquesta bona ubicació en una zona pròxima al Centre i a tots els serveis”. Aquesta és la segona promoció que fa Aedas Homes a Sabadell, després de la ja entregada de 186 pisos al carrer de Copenhaguen, 235, a Can Llong.

Comentaris
To Top