ESPORTS

El subcampió mundial del WRC, Thierry Neuville, participarà al Ral·li de la Llana

Neuville, al ral·li de Grècia / HYUNDAI MOTORSPORT

La 22a edició del Ral·li de la Llana, el primer lluny de Sabadell, tindrà un participant del World Rally Car. El pilot belga, Thierry Neuville, cinc vegades subcampió mundial, serà a la línia de sortida el pròxim 18 de setembre a Ripoll.

La prova, que comptarà amb un centenar de participants, organitzada pel Motor Club Sabadell, servirà de banc de proves per al pilot del Hyundai Motorsport de cara a la cita del Ral·li RACC del Mundial que es disputarà d’aquí a unes setmanes per terres catalanes.

Puntuable per al Campionat de Catalunya de Ral·lis, la presència d’un dels pilots més destacats del WRC serà un gran al·licient en els més de 300 quilòmetres del ral·li que es disputarà al Ripollès.

Comentaris
To Top