EDITORIAL

TUS, obra, reactivació

Hi ha pocs àmbits de la vida que no s’hagin vist afectats per la pandèmia. Però en alguns aspectes es veu més que en d’altres. El coronavirus ha incidit en la nostra forma de relacionar-nos, de treballar i d’estudiar, en els plans de viatge i d’oci, i també ha suposat un xoc per a la nostra manera de desplaçar-nos.

L’any passat, els viatges amb autobús de Transports Urbans de Sabadell (TUS) van caure un 39% en relació amb el 2019. La caiguda ha suposat trencar la bona tendència de la companyia sabadellenca, que havia experimentat un important ascens d’usuaris abans de la Covid, en part gràcies a la prolongació de la línia dels FGC a la ciutat. A hores d’ara, i malgrat l’embat de la crisi, TUS està renovant la seva flota cap a un transport més sostenible.

L’exemple inversor de TUS es pot veure reflectit en altres accions del Govern municipal, que ha aprovat actuacions com la renovació de l’‘skate park’ al parc de Catalunya i les millores d’accessibilitat a Torre-romeu. L’executiu porta aquest dimarts a aprovació en el ple municipal el projecte del Pavelló dels Merinals. Així ha de ser. La inversió pública no s’ha d’aturar mai, i encara menys quan els temps són difícils.

Comentaris
To Top