Oci i cultura

La Pegatina cau i el Ceba’t es perfila com a festival infantil

No hi faltaran les batucades i tallers de percussió / DS

Finalment, La Pegatina no tornarà a actuar a Sabadell aquesta tardor. O almenys, no en l’anunciat concert que la banda de rumba catalana havia d’oferir al festival Ceba’t el 5 de novembre. 

Jordi Lozano, director del festival, va anunciar ahir la suspensió dels concerts nocturns (inclòs també el de Miquel Roig). “La situació epidemiològica actual i els protocols d’actuació anti-Covid marcats pel Procicat no són compatibles amb el format de concert nocturn plantejat inicialment”. L’organització abonarà l’import íntegre de l’entrada, de manera automàtica, abans del dia 20 de setembre.

Els promotors de l’esdeveniment, però, també van matisar que el canvi en el format permetrà ampliar l’horari del Ceba’t Family (la franja d’activitats diürna). L’oferta d’oci familiar tindrà lloc de les 11 h a les 23 h en el mateix recinte Fira Sabadell, durant els dies 6 i 7 de novembre.

Taller de pintacares / DS

Hi haurà tallers de castells (amb Saballuts), de percussió (amb Bruixes del Nord), inflables, pintacares… A part del concert de Fugados Kids. El grup de versions vallesà actuarà tant dissabte com diumenge, amb temes dels anys vuitanta fins a l’actualitat. 

Comentaris
To Top