Publicitat
ESPORTS

El Club Malibú tanca després de 35 anys al carrer Bosch i Cardellach

La façana principal del Club Malibú Esportiu

El Club Malibú tancarà les portes del centre esportiu a finals d'aquest mes de setembre després de trenta-cinc anys d'activitat esportiva al carrer Bosch i Cardellach, 47, on l'esquaix ha estat el pal de paller d'aquesta entitat sabadellenca. El motiu d'aquest tancament rau en l'interès dels propietaris de l'immoble en posar punt final al contracte de lloguer amb els empresaris Santi Altarriba i Juan Diego Valverde. Ara, un cop arribat a un acord econòmic entre ambdues parts, està previst que en el solar s'hi construeixi una promoció d'habitatges.

L'empresari Juan Diego Valverde ha assegurat que la intenció és trobar un nou espai on poder "donar la nostra millor vitamina Malibú: salut, amistat i felicitat". Amb prop d'un miler de socis, la prioritat de Valverde és aconseguir reubicar la majoria de socis i d'activitats extraescolars en altres centres esportius de la ciutat, com el Club Tennis de Sabadell, Anytime Fitness o Club Natació Sabadell, entre altres. Preguntat sobre un trasllat de part de l'activitat esportiva al Gimnàs municipal, Valverde no tanca la porta i assegura que és una "possibilitat".

"Quan ho hem comunicat, la gent plorava"

Davant la insistència de la propietat en vendre l'immoble, els esdeveniments s'han precipitat en els darrers dies, i si dilluns encara es feien activitats extraescolars, dimarts Valverde va haver d'anunciar que es posava punt final: "Quan ho hem comunicat, la gent plorava. Davant d'aquesta situació de força, no marxo trist. Després de trenta-cinc anys em quedo amb la confiança de la gent i la implicació dels treballadors, dues coses que van de la mà i que deriva en amistat, família. El Malibú és el club familiar de Sabadell i em sento molt afortunat d'haver pogut compartir això amb molta gent".

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top