Vallès

Una noia de 18 anys denuncia una agressió sexual al ‘macrobotellón’ al campus de la UAB

Un dels pàrquings de la Vila Universitària de la UAB plens de restes de begudes i llaunes després del 'macrobotellón'/ ACN

Els Mossos d’Esquadra investiguen una agressió sexual a una noia de 18 anys al macrobotellón al campus de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). La jove ha acudit a urgències a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell i ha informat que havia estat víctima d’una agressió sexual per part d’un desconegut a la macrofesta il·legal, que ha aplegat unes 8.000 persones. Seguint els protocols, el Taulí ha alertat els Mossos, que han obert una investigació per localitzar el presumpte agressor. En paral·lel, diverses persones han denunciat robatoris en pisos de la Vila Universitària, agressions i furts de mòbils durant el macrobotellón, que s’ha iniciat després de la convocatòria d’una festa a la Facultat d’Enginyeria que ha resultat falsa.

Els assistents han fet cas de la crida i s’han desplaçat a la UAB en tren i cotxe, però han comprovat que el campus estava buit i l’anunciada festa amb música i Dj’s no existia. Tot i això, la munió de gent ha decidit celebrar una festa improvisada amb música i alcohol que s’ha allargat fins a la matinada. El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha fet 10 assistències, totes de caràcter lleu, per contusions i intoxicacions etíliques en el macrobotellón al campus de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

Segons diversos testimonis i residents del campus universitari, alguns dels assistents al macrobotellot haurien aprofitat el caos i la disbauxa per robar en diversos pisos de la Vila Universitària (alcohol, ordinadors, mòbils) o fer destrosses al mobiliari urbà.

Fins i tot, un jove va utilitzar una miniexcavadora d’una obra propera al Campus per fer un forat, davant l’entusiasme i els ànims de molts dels congregats al macrobotellón. A banda, un tren d’FGC de la línia del Vallès (S2, de Barcelona a Sabadell) va patir també destrosses, pintades i seients arrencats per l’acció de diversos vàndals.

Comentaris
To Top