ESPORTS

L’afició arlequinada desconcertada amb l’inici de lliga arlequinat

Lamentacions dels jugadors arlequinats davant el Barça B / Lluís Franco

Un 3 de 12. Ningú s’esperava un inici de lliga tan decebedor, no només en resultats sinó en sensacions. El Sabadell se situa en zona de descens després de quatre jornades i no ofereix símptomes de millora. La primera derrota de la temporada davant un debilitat Barcelona B (1-3) va provocar el desencís d’una afició que sí que respon. Més de 4.750 socis i més de 4.200 espectadors a l’Estadi diumenge passat, xifres gairebé impensables després d’un descens de categoria i les restriccions per la pandèmia. De fet, l’entrada es va acostar al topall màxim de 4.800 persones permès ara mateix.

L’afició està desconcertada. Els fitxatges van il·lusionar i encara que calia un temps d’adaptació perquè és una plantilla gairebé nova, tothom esperava una millor arrencada. Fins i tot ha estat pitjor que el complicat inici de la temporada 18/19 a l’antiga Segona B, quan el Sabadell de Toni Seligrat va fer un ‘4 de 12’: 1 victòria, 1 empat i 2 derrotes. Curiosament, el Barcelona B va ser un dels botxins en la jornada 3 amb un 0-1 a la Nova Creu Alta -autogol d’Aleix Coch– que va provocar una esbroncada monumental a l’Estadi. Diumenge passat es van sentir alguns xiulets al final, però sembla que hi ha més marge de confiança encara que les xarxes socials comencen a bullir contra l’equip i l’entrenador Antonio Hidalgo, qui va fer un exemplar exercici d’autocrítica carregant amb tota la responsabilitat per aïllar els seus homes.

El calendari tampoc ajuda. El Sabadell visitarà dissabte que ve (17 hores) el Nuevo Mirador per enfrontar-se a un Algesires amb la moral pels núvols després de l’espectacular 0-4 que va aconseguir en el derbi contra la Balompédica Linense. Això sí, és un escenari que porta molt bons records als arlequinats: allà va començar la cursa de l’ascens en el play-off exprés superant el filial de l’At. Madrid en la primera tanda de penals. I en partits de lliga davant l’Algesires, en el vell estadi, el Sabadell va sortir guanyador en les seves dues úniques visites militant a Segona A: 0-2 en la 78/79 i 2-3 en la 79/80.

Comentaris
To Top