Publicitat
Ciutat

El Sopar Solidari d’Atendis busca tots els granets de sorra amb un donatiu de fila 0

La tercera edició del sopar solidari d'Atendis / D.S.

La Fundació Privada Atendis, que atén persones amb discapacitat intel·lectual, celebrarà dijous 23 de setembre el cinquè Sopar Solidari que, un any després, torna a la presencialitat. Els diners recaptats es destinaran a l'equipament destinat a les persones ateses als diferents centres i serveis de la fundació. En aquesta edició, els participants podran degustar plats tradicionals de la cuina mediterrània.

També hi ha l'opció d'escollir el format de l'any passat, el sopar a domicili. "Hem donat les dues opcions, donat el bon acolliment que va tenir l'any passat el sopar a domicili", expliquen fonts d'Atendis. Per a les persones que no puguin gaudir del sopar però hi vulguin participar, es pot fer un donatiu de fila 0 a ES5200810900880002618168 o a través del BIZUM amb el codi 01270.

En aquesta ocasió es podrà degustar, a partir de les 20.30h, un pica-pica que es farà en format dempeus amb un menú de cuina tradicional amb un toc modern. Amb la col·laboració del nou restaurant del Club Tenis Sabadell, el Cooper, que s'encarregarà d'elaborar els dos menús. De moment, 132 persones assistiran al sopar al restaurant –amb presència de tots els grups municipals– i 30 el rebran a casa. L'acte podrà acollir fins a un màxim de 150 persones al restaurant. Les reserves s'han de fer prèviament a la pàgina web d'Atendis.

Es permeten un màxim de 10 comensals per taula i tindrà lloc un sorteig de regals. També s'oferirà un obsequi a tots els assistents elaborat pels usuaris d'Atendis.

L'any passat, la fundació Atendis va recaptar 3.800 euros en el quart Sopar Solidari, que va celebrar-se a domicili, gràcies a la participació de 165 persones.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top