Publicitat
ESPORTS

Aarón Rey: "Hem de millorar, però el Sabadell estarà a dalt el mes de maig"

Aarón Rey en una acció davant el Barcelona B / Lluís Franco

Una de les poques notes positives de l'últim partit davant el Barcelona B a la Nova Creu Alta va ser Aarón Rey. Va deixar detalls que van recordar l'Aarón de fa dues temporades i, sobretot, el del play-off d'ascens. El migcampista gallec confirma que "em vaig sentir millor físicament, amb més soltesa amb la pilota. L'any passat, sigui per un tema de confiança o falta de continuïtat, no vaig aportar el que volia. De totes maneres, encara no estic al cent per cent i sé que puc donar molt més".

En un àmbit més general, admet que "no ha estat l'inici de lliga que tots volíem. A la pretemporada només vam perdre un partit i això ens donava seguretat. Ens està costant i ningú s'esperava un '3 de 12' per començar. Està clar que hem de millorar. Jo mateix vaig cometre una errada en el primer gol de diumenge passat perdent una pilota. També és important fer més mal a dalt. Arribem bé a l'últim tram, però hem de concretar i fer més gols. És un dels aspectes que més parlem a les xerrades amb l'entrenador i ara ho hem de plasmar al terreny de joc".

De totes maneres, l'Aarón mostra un tarannà totalment optimista de cara al futur i fins i tot va oferir un autèntic titular: "El mes de maig el Sabadell estarà a dalt". Ho argumenta amb "la qualitat que té la plantilla i les ganes de fer bé les coses. Estic segur que competirem bé i remuntarem ben aviat". Ara ja només pensa a guanyar al Nuevo Mirador d'Algesires, un escenari que li porta bons records. Allà va començar la cursa cap a l'ascens en el play-off exprés de far poc més d'un any davant l'At. Madrid B. "Quan trepitgem la gespa es remouran els records i fins i tot ens pot donar confiança, però ara és una altra competició i segur que serà un partit molt difícil. L'Algesires estarà crescut després de guanyar 0-4 al camp del Linense. Serà un rival complicat".

Aguza ja entrena

La plantilla arlequinada va tornar a entrenar al CAR de Sant Cugat mentre continuen els treballs a la gespa de la Nova Creu Alta amb l'objectiu de millorar el seu estat abans de rebre el Vila-real B el divendres 1 d'octubre. En aquesta sessió ja va participar l'últim fitxatge arlequinat, Sergio Aguza. Va completar pràcticament tot l'entrenament demostrant un bon nivell físic. Les últimes tres setmanes ha treballat amb un preparador físic utilitzant el camp. Això li permetia mantenir el contacte amb la pilota. Tot apunta que debutarà en la convocatòria per viatjar divendres a Algesires, sobretot tenint en compte que Ramon Folch, amb molèsties al bessó, està gairebé descartat. Aguza serà presentat oficialment aquest dijous a la Nova Creu Alta. D'altra banda, Iago Indias ja ha començat a córrer i la seva recuperació sembla que entra en la recta final.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top