Publicitat
Oci i cultura

El festival de contes Vet Aquí 2021 recupera la presencialitat

La canalla, en un recital infantil a La Llar del Llibre / O.E.

El Festival de Contes Vet Aquí Sabadell (VAS) celebrarà entre el 30 de setembre i el 3 d’octubre la seva sisena edició. El certamen torna a la presencialitat després de la darrera edició, celebrada el desembre de 2020, que es va veure afectada per la situació sanitària.

Nascut el 2016 de la mà de l’escriptora sabadellenca Anna Fité, el Vet Aquí Sabadell es posarà en marxa el 30 de setembre (20.30 h) a l’Espai FOC amb l’espectacle L’art de triar carxofes (homenatge a la padrina Marieta), de Jordi Palet, en el qual el dramaturg homenatja a les àvies a través dels records i vivències de la seva padrina. L’espai FOC acollirà també el divendres 1 d’octubre (21.00 h) una sessió de contes per a adults de la mà de la creadora i programadora especialitzada en narrativa oral Martha Escudero, que presentarà Viva la vida (homenatge a Frida Khalo).

Divendres també es farà una sessió de Cançons i sons del móna càrrec de Rah-mon Roma al Supermercat Esclat de Sabadell (18 h); i Contes en set minuts, una marató de contes a càrrec de diferents narradors amateurs a La Llar del Llibre.

Dissabte, dia gran

Cada una de les biblioteques municipals acolliran el dissabte al matí les tradicionals sessions de contes del Vet Aquí Sabadell, que aquest any aniran a càrrec de Sandra Rossi, Engruna Teatre, Rah-mon roma, Laberta Delpoblet, Rosa Fité, la Companyia Bufanúvols i Mon Mas.

També dissabte, l’Espai Criança i Salut acollirà quatre sessions de contes per a nadons. Al matí (10.30 h i 11.30 h) Marta Gorchs proposa l'espectacle Groc, vermell i marró; mentre que a la tarda (17.00 i 18.00) Rosa Fité presentaràCantarelles.

On-line

El Festival comptarà també amb una part de la programació en línia. Des de la pàgina web es podrà visualitzar la xerrada de Lluís Folch basada en el seu llibre El món dels infants en els contes. Anàlisi psicopedagògica, una teoria de psicologia evolutiva dels infants exemplificada amb els contes clàssics.

Tot i que el Festival volia recuperar la sessió de contes a l’Aula Hospitalària de l’Hospital Parc Taulí, aquesta sessió encara no serà possible, de manera que diversos narradors sabadellencs enregistraran contes en vídeo per tal de fer-los arribar als pacients de l’Aula.

Reserva d’entrades

Les places per assistir a les activitats requereixen inscripció prèvia. L'accés a la reserva d'entrades, així com la consulta del programa complet del Festival, es poden realitzar a www.vetaquisabadell.cat.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top