Publicitat
Oci i cultura

Tornen els concerts de Sonen a Belles Arts

Actuació passada a l'Auditori de Belles Arts / DS

El proper dijous, 30 de setembre, arrenca la 3a edició del festival Sonen.

Després d’un any d’absència, volen dinamitzar novament l’escena musical de la ciutat oferint una serie de concerts amb autors i grups locals. La selecció dels grups ve de la mà de Josep Maria Llongueras, mentre que l'aorganització recau en Enric Company.

En aquesta primera vetllada de Sonen, que tindrà lloc dijous vinent, hi actuaran Jaume Papell (membre de Tancat per Defunció, entre d'altres) i Marc Real. El concert tindrà lloc a les 22 h, a l'auditori de l'Acadèmia de Belles Arts. La reserves d’entrades es pot fer a l'email academia@fbellesarts.org.

Jaume Papell, cantant de Tancat per Defunció / CEDIDA

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top