Publicitat
Ciutat

Detinguts 'in fraganti' dos homes que intentaven robar catalitzadors de cotxes a Sabadell

Els Mossos d'Esquadra, amb la col·laboració de la Policia Municipal de Sabadell, van detenir el passat dimarts dos homes, de 25 i 29 anys, tots dos veïns de Badalona, com a presumptes autors d’un delicte de furt i danys.

Els fets van succeir prop de les tres de la tarda quan els agents van rebre l’avís que dues persones que havien manipulat la part inferior d’un vehicle, que es trobava estacionat al carrer de Costa Bona, i havien fugit ràpidament en un cotxe. En arribar al lloc, les forces de l'ordre van comprovar que el tub d’escapament tenia un tall i que havien sostret el catalitzador.

Moments més tard, es va rebre un altre avís que s’assimilava al primer. Una testimoni havia vist dos homes al carrer de Santiago Segura manipulant els cotxes estacionats. La testimoni va facilitar als agents una descripció acurada de la roba, la complexió física i el cotxe que duien els sospitosos.

Davant la possibilitat que els lladres estiguessin a la zona, diverses patrulles van iniciar una recerca. Poc després, agents de paisà van localitzar un vehicle que coincidia amb la descripció facilitada pels testimonis. Quan els lladres van detectar que els havien descobert van llençar per la finestra els objectes sostrets i van intentar despistar als agents amb una maniobra brusca del vehicle per canviar de direcció. Malgrat tot, els policies els van aturar pocs metres després.

Dins del vehicle els arrestats portaven eines que s’utilitzen habitualment per fer robatoris de catalitzadors com un gat hidràulic i una serra caladora. A més, els agents van localitzar dos catalitzadors de vehicle en la zona on els homes havien llençat objectes. Els arrestats han passat avui al jutjat en funcions de guàrdia de Sabadell que va decretar llibertat amb càrrecs.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top