Publicitat
ESPORTS

L'AP-Nou Escorial, rebut amb tots els honors

Els assistents a l'acte, a l'escala principal de l'Ajuntament / D.S.

El saló de plens de l'ajuntament de Sabadell ha estat l'escenari escollit per rebre amb tots els honors el primer equip de l'Amics del Pou-Nou Escorial per l'ascens aconseguit el juny passat a la Segona Divisió B de futbol sala, la tercera categoria del futbol sala estatal. Una fita històrica per a un club humil que posa la cirereta a quatre ascensos en cinc anys.

El president de l'entitat, Teo Robles, ha volgut posar en relleu la tasca que realitza des del 2012 l'Amics del Pou-Nou Escorial a un barri amb diversitat de problemes, però a on la cultura de l'esforç i el respecte formen part de l'ADN: "A través de la pilota intentem potenciar valors com el treball en equip, la companyonia i el respecte, per fer front a problemes molt arrelats com l'atur, el fracàs escolar o els problemes de convivència". En la mateixa línia, ha destacat la importància d'aconseguir aquesta fita "històrica i excepcional" perquè ajuda als joves del barri a tenir un objectiu, a emmirallar-se amb els jugadors de la primera plantilla: "Amb molt d'esforç, graó a graó, hem arribat a la tercera categoria nacional. Això és un orgull per la gent del barri i per la ciutat de Sabadell".

Per la seva banda, l'alcaldessa Marta Farrés, que ha felicitat al club "per una carrera vertiginosa en aquest camí cap a l'ascens", ha destacat "la tasca de cohesió i l'esperit de conquesta a un barri que mai se'ls hi ha regalat res" i ha assegurat que l'Ajuntament sempre tindrà la mà estesa amb "projectes d'èxit de cohesió als barris". Per últim, Farrés ha obsequiat al club amb un quadre de la Torre de l'Aigua.

A l'acte, a més de l'alcaldessa i el president de l'Amics del Pou-Nou Escorial, hi ha assistit una representació dels protagonistes de la consecució de l'ascens, la regidora d'Esports, Laura Reyes; i els portaveus dels diversos grups municipals.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top