Publicitat
EDITORIAL

Garrido i les ‘mañanas’

Rocío Jurado, Adolfo Suárez, Isabel Pantoja i Miquel Roca, entre molts altres personatges que han fet història, tenen en comú que van passar per l’estudi de Manolo Garrido de la EAJ20 Ràdio Sabadell. Les seves Radiantes Mañanas van ser referència en la ràdio local, un programa que va trasnscendir més enllà de Sabadell i de la comarca. En la present edició, a les pàgines 10 i 11, parlem amb el mateix Garrido sobre els seus records de l’emissora del carrer Convent.

Ara ha fet 35 anys després de la primera emissió del programa, que va arribar a tenir 42.000 oients diaris i que va acumular més de 2.700 programes. Han passat anys, dècades, de l’eclosió del programa però el seu esperit segueix sent un exemple de periodisme local, de proximitat i referent. Acompanyar la gent i parlar de la vida quotidiana, donar veu als veïns de la ciutat i també a les grans personalitats, va ser la fórmula popular de la ràdio dels 1990 i és perfectament extrapolable als nostres dies: els periodistes atenem les persones, les escoltem, empatitzem amb elles. Hi ha moments per parlar de grans projectes i d’altres per les anècdotes més particulars. En definitiva, expliquem històries de la gent.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top