ESPORTS

Hidalgo: “Em preocupa el bagatge de gols amb el potencial que tenim”

Hidalgo a l'àrea tècnica del Nuevo Mirador / LOF

El tècnic arlequinat Antonio Hidalgo ha valorat així el quart empat de la temporada del seu equip, tercer fora de casa. El Sabadell continua sense conèixer la victòria.

SENSACIONS: “S’ha de valorar el que fa un equip i l’altre. Ha estat un partit entre dos equips valents. Sabíem que l’Algesires, amb espais, fa mal als rivals i en aquest sentit hem estat bé. Hem recuperat la consistència. Hem tingut bons moments de futbol, situacions suficients per marcar, però ens està costant massa trobar el gol. No ha estat un partit de massa ocasions, però recordo arribades d’Aarón, Xavi Boniquet, Néstor i l’última de Gabarre… Suficients per guanyar”.

EMPAT: “En la nostra situació necessitem sumar de tres, però també recordo que l’Andorra va patir moltíssim en aquest camp. El més positiu és que gairebé no hem concedit gairebé res a un bon equip com l’Algesires”.

JOC: “En la sortida de pilota, amb Sergio Aguza i Boniquet, hem estat encertats. Amb més jugadors per dins hem contrarestat la seva pressió. Hem recuperat la solidesa. Penso que l’equip ha fet una passa endavant en la idea amb aquesta variant, però em preocupa i molt el bagatge de dos gols en 5 jornades. Massa poc pel potencial que tenim”.

BALANÇ: “No podem arribar al descans i tornar-nos bojos. Fem moltes coses bé, ens falta fluïdesa en l’última passada, que és clau en aquesta categoria”

AGUZA: “Sabíem el nivell d’aquest jugador, és el que volíem. Li falten entrenaments, ha treballat bé i és molt important també la situació de Sergi Altimira, apostant per aquesta gent que aporta nivell”.

SERGIO AGUZA

DEBUT: “Content per aportar des de l’inici. Només ha faltat el gol perquè l’equip ha generat, ha aguantat bé el rival i hem tingut una bona circulació de pilota. És una categoria de molt nivell i les diferències són mínimes. Els gols arribaran. És qüestió de temps”.

SERGIO ALTIMIRA

“En línies generals hem fet un bon partit davant un rival que exigeix molt i en l’àmbit individual content de tenir la confiança del míster. Des del primer dia procuro donar el màxim als entrenaments i fer el que em demana. Empats a fora són positius, ara ens hem de fer forts a la Nova Creu Alta amb la nostra afició. La primera ocasió és davant el Vila-real B”.

El Sabadell és superior a l’Algesires, però torna a fallar en la definició (0-0)

Comentaris
To Top