Publicitat
Diners

Metrovacesa comença la construcció de 41 pisos d’obra nova a Can Gambús

Metrovacesa ha començat a construir aquest mes de setembre 41 habitatges plurifamiliars d’obra nova a Can Gambús. La promotora immobiliària destinarà una inversió de 8,5 milions d’euros per al desenvolupament d’aquest projecte, anomenat Aire 9, amb l’objectiu d’expandir-se a Sabadell. De fet, Metrovacesa té un segon projecte a la ciutat: el complex Residencial Jardins de Can Gambús, amb 60 pisos distribuïts en set plantes i dos edificis.

La nova zona residencial estarà enllestida durant el primer trimestre de l’any 2023 / LLUÍS FRANCO

De 45 a 126 metres quadrats

Dit això, els 41 habitatges de la nova promoció Aire 9 formaran part d’un mateix bloc de vuit plantes d’altura. La superfície de cada pis oscil·larà entre els 45 i els 126 metres quadrats, amb disponibilitat d’àtics i plantes baixes. Les zones comunes estaran equipades amb jardins, zones de jocs infantils i piscina exterior.

Óscar Negre, gerent de la delegació de Catalunya de Metrovacesa i responsable d’aquesta promoció, assegura que l’augment del teletreball a les empreses farà que més gent de Barcelona i de la seva àrea metropolitana aposti per viure en aquesta nova zona residencial, tot i que els sabadellencs seran els qui més hi apostin.

D’altra banda, cal dir que Metrovacesa té actualment en desenvolupament prop de 1.141 habitatges d’obra nova distribuïts per diferents localitats del mercat català. La promotora compta en l’actualitat amb 6 milions de metres quadrats edificables a Espanya.

Metrovacesa inverteix 14,8 milions a Can Gambús

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top