Diners

Pimec alerta que l’augment d’impostos dificultarà la recuperació econòmica de Sabadell

El president de Pimec Vallès Occidental, Josep Maria Catalán / LL. FRANCO

Després que l’Ajuntament anunciés un increment de les taxes i impostos municipals per prioritzar l’equilibri entre la despesa pública i la solvència, Pimec Vallès Occidental alerta el consistori municipal que aquesta decisió dificultarà la recuperació econòmica de la ciutat i afectarà l’activitat de la resta de la comarca.

El president de la patronal al territori, Josep Maria Catalán, assegura que el teixit productiu perdrà més competitivitat i capacitat de crear ocupació i riquesa, més enllà dels actuals problemes de viabilitat de les empreses per la crisi de la pandèmia.

Per això, Catalán demana a l’Ajuntament que explori altres vies per garantir uns serveis de qualitat i millorar l’espai públic de la ciutat “sense que això suposi més pressió fiscal als ciutadans de Sabadell”. Finalment, valora positivament que el consistori mantingui la reducció del 75% de les taxes de terrasses de la restauració.

Anàlisi: per què els impostos de Sabadell pujaran un 3,7% el 2022?

Comentaris
To Top