Publicitat
Ciutat

Aigües Sabadell impulsa la factura digital i inicia una campanya per ajudar al Rebost Solidari

La signatura del conveni de col·laboració / CEDIDA

Aigües Sabadell i el Rebost Solidari han signat un conveni de col·laboració on la companyia donarà un euro al Rebost per cada nou client que es passi a la modalitat de factura digital. L’objectiu d’aquesta nova campanya és fomentar el canvi a la modalitat digital, un model més sostenible.

Fins ara, 27.631 famílies han optat per la modalitat de factura digital de l’aigua, el que representa pràcticament tres de cada deu llars. L’acord ha estat rubricat pel president del Rebost Solidari, Santiago Fuentemilla, i el Director General d’Aigües Sabadell, Xavier Cabanillas.

Per participar a la campanya cal sol·licitar la factura digital a través del telèfon d’atenció comercial d’Aigües Sabadell (93 122 7333), l’oficina virtual o bé a l’oficina del carrer Sant Llorenç.

L’any passat la companyia va fomentar la digitalització de la factura entre 6.430 persones en el marc del projecte #JoEmCorono. En aquest marc, Aigües Sabadell va doblar l’aportació econòmica (fins a 12.860 euros) a l’assaig clínic liderat pels doctors Bonaventura Clotet i Oriol Mitjà i al projecte YCOVID-19, impulsat per l’Institut d’Investigació i Innovació Parc Taulí (I3PT).

Publicitat
Comentaris
To Top