ESPORTS

Pepe Martí, a Jerez com a tercer classificat

Pepe Martí espera lluitar per les primeres places / cedida

Pepe Martí afronta la recta final de la temporada en plena forma. Les recents actuacions li han permès escalar fins a la tercera posició absoluta i a la segona en l’apartat de la F4 Spanish Championship, que aquest cap de setmana, a Jerez, acollirà la penúltima ronda. L’objectiu del jove pilot de setze anys és continuar acumulant experiència a les darreres cites del calendari per assegurar un lloc d’honor a la general del campionat i posar pressió als dos primers classificats.

“Encarem aquesta carrera amb moltes ganes, conscients que se’ns presenta una altra gran oportunitat d’aprendre i progressar. Sabem on podem millorar i que hem de fer per estar més a prop dels primers, sobretot, a les sessions de classificació”, afirma el pilot de Campos Racing.

En els darrers mítings de Motorland i Xest, Pepe Martí ha pujat al podi en quatre de les sis carreres disputades, amb dues victòries, un segon lloc i un tercer. Sense cap mena de dubte, es tracta de la seva millor dinàmica d’ençà que va debutar a l’exigent F4 Espanyola a finals del mes d’abril al circuit belga d’Spa-Francorchamps, quan encara tenia quinze anys.

“Després de les carreres de València i el test de Jerez, tenim moltes ganes de fer-ho bé aquest cap de setmana. Arribem amb màxima confiança i l’absoluta convicció que podem continuar aprenent i donant guerra als llocs de dalt”, presagia un motivat Pepe Martí.

Comentaris
To Top