Publicitat
ESPORTS

El CN Mataró pispa la Supercopa a l'Astralpool

Les nedadores, amb la medalla de subcampiones / LL.FRANCO

La dotzena Supercopa haurà d'esperar. L'Astralpool Club Natació Sabadell ha caigut davant el CN Mataró i cedeix la corona a les maresmenques, que sumen així el segon títol en aquesta competició (10-8).

La final, però, no podia començar millor per a les waterpolistes de David Palma: la neerlandesa Sabrina van de Sloot aconseguia obrir el marcador, gràcies a la col·laboració de la seva companya a la oranje, van de Kraats. Un miratge. A partir d'aleshores, i liderades per Clara Cambray, les de Dani Ballart han aconseguit capgirar el marcador (2-1) abans d'arribar a la finalització del primer període. Elena Sánchez, amb dues bones intervencions a xuts de Maartje Keuning, ha evitat un resultat favorable a les sabadellenques.

Al segon període, el CN Mataró ha començat a encarrilar la final. Encertades en atac, i molt sòlides en defensa, anul·lant a Keuning, Maica Garcia i Judith Forca, han aconseguit situat un contundent 5 a 1, amb gols d'Anni Espar, Anna Gual i Bella Markoch. Més de cinc minuts ha necessitat el Club per trencar el parcial, gràcies a la diana d'Irene González. Un gol que ha donat ales a les vigents campiones per arribar al descans llarg tres gols a sota (6-3).

A la represa, el Club ha començat veient porteria amb el segon gol del compte personal d'Irene González, però no ha estat suficient. Novament, les van de Kraats, Cambray i Markoch mantenien a ratlla les sabadellenques, que topaven una vegada i una altra amb Elena Sánchez, el mur mataroní. Al darrer minut del tercer quart, el guió del partit hauria pogut canviar radicalment, si del 8 a 6 s'hagués pogut passar al 8 a 7, però la fortuna ha donat l'esquena a l'Astralpool, en veure com el xut de Maica García moria a la mateixa línia de gol (8-6).

En els darrers vuits minuts, el CN Mataró en prou feines ha vist perillar la seva segona Supercopa d'Espanya tot i els diversos intents de l'Astralpool per evitar-ho. Però la falta d'encert en els moments clau de van de Sloot ha evitat que la Bombonera de Can Llong pogués vibrar amb un final d'infart (10-8).

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top