Publicitat
Diners

Multitudinària inauguració de la nova botiga de Xiaomi a Sabadell

Desenes de sabadellencs han visitat la tenda del fabricant xinès aquest matí / VICTÒRIA ROVIRA

Aquest matí s'ha inaugurat de forma oficial la primera botiga de Xiaomi, fabricant xinès de smartphones i altres dispositius d’electrònics, a Sabadell i a tot el Vallès Occidental. Desenes de sabadellencs han visitat la tenda, situada a la Rambla, 72, i han gaudit de les activitats organitzades amb motiu de la inauguració. Alguns, fins i tot, ja han aprofitat per fer les primeres compres. Dit això, hi ha hagut música en directe, que seguirà al llarg del dia, i també funcions d'il·lusionistes per a tots els públics.

Així mateix, cal explicar que malgrat que és una botiga oficial i compta amb tot el suport de la companyia, en realitat no és la mateixa Xiaomi qui la gestiona. Ho fa l’empresa Balmore Atlantic SLU, que és una de les tres distribuïdores oficials del fabricant xinès a Espanya fins a la data. Per tant, el local de la Rambla té tot el catàleg de productes Xiaomi, és a dir, des de smartphones i tauletes fins a patinets elèctrics, entre d’altres.

Diverses persones observen els productes de la tenda de Xiaomi a Sabadell / VICTÒRIA ROVIRA

El director de màrqueting de Balmore Atlantic per Espanya i Portugal, Omar Lamarca, està molt satisfet de la bona acollida que ha tingut la nova botiga per part dels veïns. "La rebuda ha estat molt bona. Hem tingut moltes anècdotes gracioses. Hi havia nens que portaven esperant a la porta de la tenda des d'ahir al matí", explica.

Les expectatives amb la nova botiga són altes. Lamarca va assegurar fa uns dies al D.S. que preveuen tenir una gran afluència. Tanmateix, va admetre que amb la pandèmia les vendes en botigues físiques s’han vist ressentides. “Xiaomi és una marca molt competitiva, però la crisi afecta tothom”, va reconèixer.

Els treballadors de Xiaomi han regalat un patinet elèctric a l'Angel, qui havia estat 23 hores abans de la inauguració esperant davant de la botiga / VICTÒRIA ROVIRA

Xiaomi obre la seva primera botiga a Sabadell, que iniciarà l’activitat el pròxim 16 d’octubre

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top