Vallès

VÍDEO: S’incendia una fàbrica d’espelmes a Sentmenat

Els Bombers de la Generalitat han donat per estabilitzat (06.38 h) un incendi a una indústria de fabricació d’espelmes ubicada al número 9 del carrer Can Clapers de Sentmenat. Per sort, el sinistre no ha causat ferits.

El foc, del qual se n’ha rebut avís a les 00.34 hores, s’ha desenvolupat al pati exterior i també a l’interior de la nau principal, que ha cremat totalment. Alhora, han cedit una façana lateral i la coberta del recinte. Així mateix, l’incendi ha afectat diverses cisternes de parafina i un dipòsit de gasoil. Cap a les 01.30 h, els efectius dels Bombers de la Generalitat han donat per controlat el foc que afectava la part exterior i, així, han pogut concentrar tots els recursos en l’extinció de la nau principal i en tasques defensives per evitar la propagació a les naus adjacents.

Al lloc de l’incendi s’hi han desplaçat 25 dotacions dels Bombers (17 vehicles d’aigua, un vehicle amb autoescala i 7 vehicles lleugers i de comandament amb el Grup Operatiu de Suport GROS).

També hi ha treballat diverses patrulles del cos de Mossos d’Esquadra i de la Policia Local, que han tallat el pas a la zona i estan fent control d’accessos, i diverses unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) en caràcter preventiu.

Comentaris
To Top