Diners

El Banc Sabadell adquireix el 25% de Doctor Energy, especialitzada en sistemes d’energies renovables

Doctor Energy és una empresa especialitzada en la instal·lació de sistemes d’energia renovable fotovoltaica / CEDIDA

Banc Sabadell ha adquirit el 25% de Doctor Energy, una companyia amb seu a Catalunya especialitzada en la instal·lació de sistemes de generació d’energies renovables. Aquest capital permetrà a l’empresa finançar el seu pla de negoci i accelerar l’estratègia d’expansió per comptar amb presència a tot l’Estat el 2023.

Per la seva banda, aquesta operació també permetrà al Banc Sabadell donar suport i impulsar un nou model energètic basat en l’autoconsum a mitjà i llarg termini. “Volem acompanyar els nostres clients en la transició cap a la sostenibilitat”, ha assegurat la directora de Sostenibilitat de l’entitat bancària, Ana Ribalta. La inversió a Doctor Energy s’ha executat a través de Sínia Renovables, la divisió d’energia eòlica i solar del holding de capital risc del banc. El full de ruta de l’entitat bancària implica demostrar que els productes, serveis i relacions bancàries poden donar suport i accelerar els canvis necessaris per aconseguir la prosperitat compartida i generar un impacte positiu.

D’altra banda, Doctor Energy, creada el 2018, va néixer com a resultat de la suma d’enginyers amb una llarga trajectòria en renovables, tant en autoconsum com a grans projectes fotovoltaics, amb professionals experts en el desenvolupament de xarxes de negoci.

La companyia compta amb un model de negoci basat a oferir als socis locals treballar sota una marca única, una sortida empresarial a enginyers que vulguin emprendre però que prefereixin fer-ho dins d’un grup amb avantatges competitius reals. “L’empresa s’ha creat pensant primer qui atendrà el client final, i qui millor que un enginyer local. A ell nosaltres li oferim tot el que necessita per desenvolupar la seva pròpia enginyeria amb èxit”, ha assegurat el conseller delegat i cofundador de l’empresa, Javier Llop.

Comentaris
To Top